• Doni të paguani me fatura mujore? Me sveawebpay: Shpejt, saktë, sigurtë!

  Dergo nje sms në 0735435359 dhe ne ju therrasim ose kliko mbi kete foto...

 • Ke box te vjetër? Do të kesh një ANDROID të ri? Telefono tani për një ofertë!

  Kanalet më të mira shqip në një box, pa satelit, pa kablla nëpër këmbë, pa problem....

 • Platforma e vetme IPTV Shqiptare FULL HD

  Tani edhe paketa familjare, ATN START për vetem 1900 krona

 • MERRE ATN SOT - KENAQESI PER GJITHE FAMILJEN

  Porosite tani: Box ANDROID + Abonim 12 muaj, duke filluar nga 2900 krona! .

Mirësevini në ATN - Albanian Television Network

Dëshironi të keni kanalet me të mira shqiptare në shtëpinë tuaj por nuk keni të drejtë të vendosni saç?.. E keni poziten jo të përshtatshme? Apo keni pengesa për antenën satelitore? Tani e kemi zgjidhjen për të gjithë ju!

Mjafton te keni lidhje interneti fikse, në shtëpi dhe do të shijoni kanalet Shqiptare përmes ATN-IPTV. Cilësia e ATN-IPTV është e pakrahasueshme. Ne përdorim teknologjinë më të fundit të transmetimeve IPTV me sistemet e kombinuara Linux dhe Android, të përshtatura për të funksionuar me rrjetet standarte evropiane.  Mjafton te keni internet 4-5 Mbps per paketen START dhe 10-12 Mbps per paketen Premium HD, dhe te shijoni keto kanale. Nese deshironi te testoni shpejtesine e internetit tuaj klikoni ketu: www.speedtest.net ose www.bredbandskollen.seProduktet e Digitalb 

Pse të marr ATN unë?

NJOFTIM ME RENDËSI

Të gjitha cmimet dhe ofertat në këtë faqe vlejnë vetëm për abonimet në Suedi, Danimarkë, Norvegji dhe Finlandë. Nëse jeni në Zvicër klikoni në www.digitalb.ch ose thirrni në tel +41763322114 ndersa nga vendet e tjera të Evropës na kontaktoni në info@digitalb.se ose në telefonin +46735435359

SI MUND TË NA KONTAKTONI